Programma 2019

Programma Braggeltocht 2019

De Braggeltocht is een tocht van iets meer dan 2 kilometer, door en langs modderige sloten. Je komt dus niet schoon over de finish. In principe kan iedereen deze tocht lopen. De minimale leeftijd is 10 jaar.
Voor het lopen van de tocht zijn schoenen verplicht. De deelname is op eigen risico. Het maximum aantal deelnemers is dit jaar 1000. De tocht voor dit jaar is helaas al vol!

De tocht bestaat uit een wedstrijd- en een recreatieloop. Ook deze keer zijn er  weer nieuwe hindernissen toegevoegd, dit maakt het nog leuker voor de deelnemers en zeker voor de toeschouwers. Voor de sfeer staat  halverwege het parcours een podium(trailer) waarop zangeres Kimberly voor de sfeer zorgt.

De start van de Braggeltocht is om 14.30 uur bij “Garnwerd aan Zee” en de finish is bij de molen in Garnwerd.
De inschrijving vindt plaats in de feesttent vanaf 12:30 uur. Om de inschrijving vlot te laten verlopen verzoeken we iedereen om het inschrijfformulier alvast ingevuld mee te nemen, en het inschrijfgeld van € 9,- zo mogelijk gepast te betalen. Pinnen is niet mogelijk!

Er zijn prijzen te verdelen voor de wedstrijdloop in de categorieën dames en heren en er is een prijs voor de meest originele deelnemer of deelnemersgroep. De prijsuitreiking is rond 15.00 uur in de feesttent

Na afloop van de Braggeltocht zorgt onze DJ voor gezelligheid onder het genot van een drankje. 
Hierna gaat de avond verder met vanaf 20.00 uur onze gezellige Hollandse avond. Met live optredens van o.a Twee Bier Zonder Baco, Zwarte Jannes, René Becker en Zangeres Kimberly.
Om 24.00 uur sluit het duo Twee Bier Zonder Baco de 31steeditie van Garnwerd Grandioos af.